Vissza Email Link
Paprikás krumpli virslivel tányéron

Paprikás krumpli virslivel

Íme itt a részletes recept a virslis paprikás krumpli elkészítéséhez!
ELŐKÉSZÍTÉS20 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS40 minutes
ELKÉSZÍTÉS1 hour
FOGÁSEbéd, Vacsora
KONYHAHagyományos
ADAG 4 adag

HOZZÁVALÓK
  

  • 1 kg krumpli
  • 1 fej vöröshagyma
  • zsír vagy olaj
  • őrölt pirospaprika
  • bors
  • 2 pár virsli vagy kolbász

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, a felmelegített zsíron üvegesre dinszteljük, majd a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával.
  • A krumplit megpucoljuk, megmossuk, felkockázzuk és a hagymára tesszük.
    Sózzuk, borsozzuk és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  • Fedő alatt puhára főzzük.
  • Kész állapot előtt 5 perccel beletesszük a felkarikázott virsliket. Majd tálalhatjuk is.
    Paprikás krumpli virslivel tányéron