A tejet meglangyosítjuk, egy kiskanál cukorral összekeverjük, belemorzsoljuk az élesztőt, összekeverjük, rászórunk egy kanál lisztet és hagyjuk felfutni.
Közben az tojásfehérje kivételével kimérjük a hozzávalókat. A felfutott élesztőt hozzáöntjük, jól összedolgozzuk és 2 órára a hűtőbe tesszük.
Lisztezett nyújtó felületen 1,5-2 centi vastagságúra kinyújtjuk, megkenjük a tojásfehérjével s megszórjuk mákkal (nem darált). Ezután a tészta alányúlunk és agy nagy lendülettel megfordítjuk. (Mákos oldala kerül alulra.) Ezt az oldalt is megkenjük a fehérjével és most szezámmaggal szórjuk meg.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tepsibe sütőpapírt helyezünk.
Éles késsel hosszúkás darabokra szeljük és mindegyiket egyszer megcsavarjuk, tepsibe rakosgatjuk és készre sütjük.