Vissza Email Link
Ragu serpenyőben

Ragu recept

Íme itt a részletes recept a ragu elkészítéséhez!
ELŐKÉSZÍTÉS15 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS30 minutes
ELKÉSZÍTÉS45 minutes
FOGÁSEbéd, Főétel
KONYHAHagyományos
ADAG 6 adag

Felszerelés

  • kis lábas
  • serpenyő
  • kés
  • tányér

HOZZÁVALÓK
  

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál zsír
  • 2 db paradicsom
  • bazsalikom
  • 2-2 szál sárgarépa
  • 2-2 szál fehérrépa
  • 1 db paprika
  • bors

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
  • A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
  • A zöldégeket megpucoljuk, felkarikázzuk és a darált húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk a ragut.
    Ragu serpenyőben