Vissza
Email Link
Nyomtatás
Recept képpel
Instrukciós képek
Smaller
Normal
Larger
Ragu recept
Íme itt a részletes recept a ragu elkészítéséhez!
Recept Nyomtatása
Pin Recept
ELŐKÉSZÍTÉS
15
minutes
perc
SÜTÉS/FŐZÉS
30
minutes
perc
ELKÉSZÍTÉS
45
minutes
perc
FOGÁS
Ebéd, Főétel
KONYHA
Hagyományos
ADAG
6
adag
Felszerelés
kis lábas
serpenyő
kés
tányér
HOZZÁVALÓK
80
dkg
darált sertéshús
1
fej
vöröshagyma
2
evőkanál
zsír
2
db
paradicsom
bazsalikom
2-2
szál
sárgarépa
2-2
szál
fehérrépa
1
db
paprika
só
bors
ELKÉSZÍTÉS
A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
A zöldégeket megpucoljuk, felkarikázzuk és a darált húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk a ragut.