A hozzávalókat kimérjük egy tálba, a tejben elkeverjük a szalalkálit és ezt is a többihez adjuk. Kézzel jól összegyúrjuk, majd a tésztát 3 egyenlő részre osztjuk és egyenként kinyújtjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt megsütjük. A 3 lapot kihűtjük.
Közben elkészítjük a krémet. A cukrot, a vaníliás cukrot, a kakaót és a rumaromát összekeverjük a kávéval. A tejet felforraljuk, apránként belekeverjük a lisztet, állandó kevergetés mellett besűrítjük. Közben hozzákeverjük a kakaós krémet. Amikor már jó sűrű, beledaraboljuk a vajat, hagyjuk elolvadni. A krémet én még összeturmixolom, hogy még krémesebb legyen.
A lapokat megtöltjük a krémmel, majd a tetejét letakarjuk sütőpapírral, ráhelyezünk kilós cukrot vagy lisztet és súly alatt pihentetjük 1 órán keresztül. Aztán a tetejét megszórjuk porcukorral.