A mazsolát egy kis tálba szórjuk és felöntjük annyi tejjel, hogy ellepje. Keverünk hozzá egy teáskanálnyi rumaromát és pár percig ázni hagyjuk.
A puha vajat elkeverjük a porcukorral és a tojással. Beleszórjuk a sütőporral elkevert lisztet, összekavarjuk.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a sütőt 170 fokra előmelegítjük.
A mazsolát leszűrjük ezt is a tésztába keverjük, kézzel összegyúrjuk. Ha nagyon ragacsos tésztát kaptunk, egy kevés lisztet adhatunk hozzá. Ügyeljünk, hogy a végén lágy tésztánk legyen.
Ha kész, diónyi golyókat gömbölyítünk, majd ezeket a golyókat kifliformájúra sodorjuk az ujjaink között. Tepsibe rakjuk és rózsaszínűre sütjük.
Hagyjuk kihűlni. Majd a porcukor, rumaroma és egy pici víz keverékével a kifliket meglocsoljuk. Így hagyjuk, míg a máz a megszárad.