Vissza
Email Link
Nyomtatás
Recept képpel
Instrukciós képek
Smaller
Normal
Larger
Tárkonyos csirkeaprólék leves
Tárkonyos csirkeaprólék leves recept
Recept Nyomtatása
Pin Recept
ELŐKÉSZÍTÉS
30
minutes
perc
SÜTÉS/FŐZÉS
45
minutes
perc
ELKÉSZÍTÉS
1
hour
óra
15
minutes
perc
FOGÁS
Ebéd, Előétel, Leves
KONYHA
Hagyományos
ADAG
2
adag
HOZZÁVALÓK
csirkeszárny
csirkeláb
máj
zúza
1
db
vöröshagyma
3
db
sárgarépa
3
db
fehérrépa
1
db
zeller
1
db
karalábé
1
csokor
petrezselyem
só
bors
tárkony
tejföl
ELKÉSZÍTÉS
A zöldségeket, húsokat megtisztítjuk, feldaraboljuk és egy fazékban lassú tűzön feltesszük főzni.
Közben befűszerezzük.
A májat külön kezeljük, majd csak a főzés vége felé tesszük a levesbe.
Ha a húsok hamarább megfőnének, szedjük ki a levesből, tálalás előtt újra beletehetjük.
Ha elkészült a levesünk, egy kevés tejfölben elkevert tárkonnyal ízestjük.
Mikor szépen összeforrt a csirkeaprólék levesünk, levesszük a tűzről.