Vissza Email Link
Csirkecomb sütőzacskóban sütve

Csirkecomb sütőzacskóban

Puha csirkecomb sütőzacskóban sütve:
A csirkecomb sütőzacskóban sütve amilyen egyszerű, olyan ízletes. Mindig beválik, hogy húsokkal együtt sütjük a zöldségeket is. Így sokkal ízletesebb lesz az étel és látványnak sem utolsó.
Ehhez az sült csirkecombhoz tényleg nem kell nagy szakácstudomány. A zöldségeket ötletszerűen választhatjuk ki, illetve, amit otthon találunk.
ELŐKÉSZÍTÉS25 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS1 hour 30 minutes
ELKÉSZÍTÉS1 hour 55 minutes
FOGÁSEbéd, Főétel
KONYHAHagyományos
ADAG 4 adag

HOZZÁVALÓK
  

Csirkecombok:

  • 4 db csirkecomb pecsenye csirkecomb

Zöldségek:

  • vöröshagyma
  • sárgarépa
  • fehérrépa
  • krumpli
  • zeller

Fűszerek:

  • bors
  • borsikafű
  • rozmaring

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A megpucolt zöldségeket és a csirkecombokat megmossuk.
  • A csirkecombokat ízlés szerint befűszerezzük (sóval, borssal, borsikafűvel és rozmaringgal).
  • A sütőzacskóban elhelyezzük a befűszerezett csirkecombokat és a zöldségeket vegyesen.
  • (Nekem épp csak kis méretű sütőzacskóim voltak itthon, de mehet nagyobba is.)
  • A jól lezárt zacskókat több helyen ollóval be kell vágjuk, hogy sütés közben a gőz tudjon távozni.
    Csirkecomb sütőzacskóban sütve, plusz zöldségek
  • 180 fokos forró sütőbe berakjuk a sütőzacskóba helyezett csirkecombokat és készre sütjük.
  • Miután készre sültek a csirkecombok, felvágjuk a sütőzacskót.
  • És a sütőzacskóban sült csirkecombokat és zöldségeket egy tálba helyezzük, majd lehet is fogyasztani.
    Csirkecomb sütőzacskóban sütve