Press "Enter" to skip to content

Csirkecomb sütőzacskóban


Csirkecomb sütőzacskóban sütve

Szeretnéd sütőzacskóban sütni csirkecombokat? Akkor érdemes figyelned! Mivel a csirkecomb sütőzacskóban sütve lesz csak igazán finom és puha. Próbáld meg a csirkecombot sütőzacskóban sütni!

hirdetés

Csirkecomb sütőzacskóban recept

  1. A megpucolt zöldségeket és a csirkecombokat megmossuk.
  2. A csirkecombokat ízlés szerint befűszerezzük (sóval, borssal, borsikafűvel és rozmaringgal).
  3. A sütőzacskóban elhelyezzük a befűszerezett csirkecombokat és a zöldségeket vegyesen.
  4. (Nekem épp csak kis méretű sütőzacskóim voltak itthon, de mehet nagyobba is.)
  5. A jól lezárt zacskókat több helyen ollóval be kell vágjuk, hogy sütés közben a gőz tudjon távozni.
  6. 180 fokos forró sütőbe berakjuk a sütőzacskóba helyezett csirkecombokat. És kb. 1 óra 30 perc alatt készre sütjük.
  7. Miután készre sültek a csirkecombok, felvágjuk a sütőzacskót.
  8. És a sütőzacskóban sült csirkecombokat és zöldségeket egy tálba helyezzük, majd lehet is fogyasztani.

További sült csirkecomb receptek

Íme itt van néhány istenien finom sült csirkecomb recept, ha másfajta sült csirkecombot is elszeretnél készíteni:

Csirkecomb sütőzacskóban sütve
Csirkecomb sütőzacskóban sütve lesz igazán finom és puha
hirdetés
Csirkecomb sütőzacskóban sütve

Csirkecomb sütőzacskóban

Puha csirkecomb sütőzacskóban sütve:
A csirkecomb sütőzacskóban sütve amilyen egyszerű, olyan ízletes. Mindig beválik, hogy húsokkal együtt sütjük a zöldségeket is. Így sokkal ízletesebb lesz az étel és látványnak sem utolsó.
Ehhez az sült csirkecombhoz tényleg nem kell nagy szakácstudomány. A zöldségeket ötletszerűen választhatjuk ki, illetve, amit otthon találunk.
ELŐKÉSZÍTÉS25 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS1 hour 30 minutes
ELKÉSZÍTÉS1 hour 55 minutes
FOGÁSEbéd, Főétel
KONYHAHagyományos
ADAG 4 adag

HOZZÁVALÓK
  

Csirkecombok:

  • 4 db csirkecomb pecsenye csirkecomb

Zöldségek:

  • vöröshagyma
  • sárgarépa
  • fehérrépa
  • krumpli
  • zeller

Fűszerek:

  • bors
  • borsikafű
  • rozmaring

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A megpucolt zöldségeket és a csirkecombokat megmossuk.
  • A csirkecombokat ízlés szerint befűszerezzük (sóval, borssal, borsikafűvel és rozmaringgal).
  • A sütőzacskóban elhelyezzük a befűszerezett csirkecombokat és a zöldségeket vegyesen.
  • (Nekem épp csak kis méretű sütőzacskóim voltak itthon, de mehet nagyobba is.)
  • A jól lezárt zacskókat több helyen ollóval be kell vágjuk, hogy sütés közben a gőz tudjon távozni.
  • 180 fokos forró sütőbe berakjuk a sütőzacskóba helyezett csirkecombokat és készre sütjük.
  • Miután készre sültek a csirkecombok, felvágjuk a sütőzacskót.
  • És a sütőzacskóban sült csirkecombokat és zöldségeket egy tálba helyezzük, majd lehet is fogyasztani.
hirdetés

Jó étvágyat kívánok!

Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept csatlakozz a Facebook csoportomhoz!

BELÉPEK A CSOPORTBA >>


Csirkecomb sütőzacskóban jellemzői

"Csirkecomb sütőzacskóban" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×

Mielőtt elmész, mindenképpen csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!


CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ >>