Amikor a konyhában dolgozunk kénytelenek vagyunk néhány mértékegység rövidítését megérteni és ezeket átváltani. Pont erre nyújt segítséget a konyhai mértékegységek gyűjteménye. Ahol megtalálod a legalapvetőbb…
Gasztroblog
Találatok száma: 41
Akik kevés tapasztalattal rendelkeznek a konyhában feltehetik a kérdést: „Milyen tökből kell főzni a tökfőzeléket?”. A tapasztaltabbak már tudhatják a választ rá. Nézzük is meg!…
Sokan kíváncsik, hogy mitől is lesz kellemesen lágy a palacsintatészta. A titok részletekben rejlik! Sok-sok tényezőn múlik, hogy mitől is lesz puha és lágy a…
Frankfurti levest készítesz? És nem tudod, hogy mi legyen a második fogás? Nem kell kétségbe esni! Biztos lehetsz benne, hogy itt meg fogod találni a…
A sült csirkecomb fűszerezése nagyon fontos eleme az ízletes sült csirkecomb elkészítésének. De, ahogy más ételek esetében is, itt is nagyon kell figyelni, nehogy túlzásba…
A tarja sütése sok ideig eltarthat. Nézzük is meg, hogy mennyi a pontos tarja sütési idő! Tarja sütési idő – lépésről lépésre 1# Mustáros…
A mákos guba sütési ideje egy gyors folyamat. Szerencsére. Pár perc alatt megsül a mákos guba és már fogyaszthatjuk is. De mennyi is ez a…
A habarás jelentése, magyarázata, szóhasználata, elválasztása és eredete egy helyen. Habarás jelentése és magyarázata pontosan A habarás egy ételsűrítési eljárás. A lisztet és a tejföllel…
A töltött csirkecomb sütési ideje egy kicsit hosszú folyamat. De megéri a fáradozást! Nézzük is meg pontosan, hogy mennyi időről is beszélünk. Töltött csirkecomb sütési…
Tejbegríz arányok 2 személyre. Folyós és kemény tejbegríz arányok pontos mennyiséggel. Tudd meg milyen arányok kellenek a tökéletes tejbegríz elkészítéséhez! Tejbegríz arányok Összeírtam a tejbegríz…