Press "Enter" to skip to content

Mitől lesz lágy a palacsintatészta?


Mitől lesz lágy a palacsintatészta?

Sokan kíváncsik, hogy mitől is lesz kellemesen lágy a palacsintatészta. A titok részletekben rejlik! Sok-sok tényezőn múlik, hogy mitől is lesz puha és lágy a palacsintatésztánk. Nézzük is a tényezőket!

hirdetés

Mitől lesz lágy a palacsintatészta?

Ha azt szeretnéd, hogy a palacsintatésztád sokáig puha és lágy maradjon, akkor ezekre kell odafigyelni:

  1. A tej mellé adjunk hozzá némi szódavizet vagy ásványvizet.
  2. A tésztamasszába öntsünk egy kis olajat, hogy felpuhítsa a tésztát.
  3. A palacsintatésztát keverjük csomómentesre kanállal vagy villával. De használhatunk ehhez habverőt is, hogy még lágyabb legyen.
  4. Sütés előtt hagyjuk állni a palacsintatészta masszát min. 30 percig és csak ezután kezdjük el sütni.

Most már profin el tudod készíteni a palacsintatésztát. Kezdj is neki! Itt ban hozzá a palacsintatészta alapreceptje!

Segítettek neked ezek az ötletek? Kérlek írd meg hozzászólásban, hogy neked hogyan sikerült a palacsintatésztád!

Palacsintatészták megsütve, egymáson
Lágy palacsintatészta készítése könnyedén
hirdetés

Még palacsinta!

Mutatok pár nagyon finom palacsinta fajtát, amik nagy kedvenceid lehetnek. Remélem mind is ízleni fog!

Tudd meg, hogy mitől lesz tökéletes a palacsintád! Itt van 6 tipp a tökéletes palacsinta elkészítéséhez!

Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept csatlakozz a Facebook csoportomhoz!

BELÉPEK A CSOPORTBA >>


Mitől lesz lágy a palacsintatészta? jellemzői

"Mitől lesz lágy a palacsintatészta?" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook csoport
×

Mielőtt elmész, mindenképpen csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!


CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ >>