Press "Enter" to skip to content

Ecetes uborkasaláta


Ecetes uborkasaláta tálban

Az ecetes uborkasaláta a vasárnapi ebéd elmaradhatatlan salátája húsokhoz.

Ecetes uborkasaláta recept

  1. Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet, elkavarunk benne 2-3 evőkanál cukrot és felöntjük vízzel.
  2. Uborkát megmossuk, meghámozzuk, felszeleteljük, megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk. Utána kézzel kinyomkodjuk és a cukros, ecetes vízbe rakjuk.

Jó étvágyat kívánok!

Ecetes uborkasaláta tálban
Az ecetes uborkasaláta főétel mellé a legideálisabb.
Ecetes uborkasaláta tálban

Ecetes uborkasaláta

ELŐKÉSZÍTÉS40 perc
SÜTÉS/FŐZÉS15 perc
ELKÉSZÍTÉS55 perc
FOGÁSSaláta
KONYHAHagyományos
ADAG 4 adag

HOZZÁVALÓK
  

  • 1 kg uborka
  • 2-3 ek. cukor
  • 3 ek. ecet
  • 3 dl víz

ELKÉSZÍTÉS
 

  • Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet, elkavarunk benne 2-3 evőkanál cukrot és felöntjük vízzel.
  • Uborkát megmossuk, meghámozzuk, felszeleteljük, megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk. Utána kézzel kinyomkodjuk és a cukros, ecetes vízbe rakjuk.
Megosztás:

Nézd meg ezeket a recepteket is!

Ha tetszett a recept kövess a Facebookon is!

Ecetes uborkasaláta jellemzői

"Ecetes uborkasaláta" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük