Press "Enter" to skip to content

Sült csirkecomb fűszerezése


A sült csirkecomb fűszerezése és plusz ízesítése

A sült csirkecomb fűszerezése nagyon fontos eleme az ízletes sült csirkecomb elkészítésének. De, ahogy más ételek esetében is, itt is nagyon kell figyelni, nehogy túlzásba essünk a fűszerezéssel! Máskülönben az csirkecomb ízét elrontják a fűszerek.

hirdetés

Itt is érvényesül azaz aranyszabály: a kevesebb néha több. Most megtudhatod, hogy mivel bolondíthatod meg a sült csirkecombodat.

Sült csirkecomb fűszerezése alap fűszerekkel

Az alapfűszerek nélkül nem sült csirkecomb a sült csirkecomb. Ha kihagynánk őket a csirkecombról akkor egy nagyon súlyos hibát követnénk el.

Ezek az alapfűszerek nem más mint a bors és valamint a vöröshagyma. Ezek a fűszerek mindenképp szükségesek, még akkor is ha csak egy egyszerű sült csirkecombot szeretnél sütni.

Vöröshagyma
A vöröshagyma egy remek ízt ad a sült csirkecombnak.
hirdetés

Ha még különlegesebbé szeretnéd tenni a sült csirkecombodat, akkor nézzük a többi fűszert is!

Sült csirkecomb fűszerezése különleges fűszerekkel

Ha egy kicsit extrémebb vagy, vagy csak unod már a hagyományosan fűszerezett csirkecombot. Akkor érdemes lehet kipróbálni egy-két különlegesebb fűszert. Ilyen fűszer például a kakukkfű és a rozmaring.

Kakukkfű
A kakukkfű különlegessé teszi a csirkecombot.

Amennyiben még mindig fokozni akarod az ízeket, a paradicsomot, paprikát és a vöröshagymát tudom neked ajánlani. Amik igazából nem fűszerek, de ettől függetlenül sokkal különlegesebb ízt adnak a sült csirkecomboknak.

A sült csirkecomb fűszerezése és plusz ízesítése
A sült csirkecomb fűszerezése és plusz ízesítése
Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept csatlakozz a Facebook csoportomhoz!

BELÉPEK A CSOPORTBA >>


Sült csirkecomb fűszerezése jellemzői

"Sült csirkecomb fűszerezése" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook csoport
×

Mielőtt elmész, mindenképpen csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!


CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ >>