A sült csirkecomb fűszerezése nagyon fontos eleme az ízletes sült csirkecomb elkészítésének. De, ahogy más ételek esetében is, itt is nagyon kell figyelni, nehogy túlzásba essünk a fűszerezéssel! Máskülönben az csirkecomb ízét elrontják a fűszerek.
Itt is érvényesül azaz aranyszabály: a kevesebb néha több. Most megtudhatod, hogy mivel bolondíthatod meg a sült csirkecombodat.
Sült csirkecomb fűszerezése alap fűszerekkel
Az alapfűszerek nélkül nem sült csirkecomb a sült csirkecomb. Ha kihagynánk őket a csirkecombról akkor egy nagyon súlyos hibát követnénk el.
Ezek az alapfűszerek nem más mint a só, bors és valamint a vöröshagyma. Ezek a fűszerek mindenképp szükségesek, még akkor is ha csak egy egyszerű sült csirkecombot szeretnél sütni.
Ha még különlegesebbé szeretnéd tenni a sült csirkecombodat, akkor nézzük a többi fűszert is!
Sült csirkecomb fűszerezése különleges fűszerekkel
Ha egy kicsit extrémebb vagy, vagy csak unod már a hagyományosan fűszerezett csirkecombot. Akkor érdemes lehet kipróbálni egy-két különlegesebb fűszert. Ilyen fűszer például a kakukkfű és a rozmaring.
Amennyiben még mindig fokozni akarod az ízeket, a paradicsomot, paprikát és a vöröshagymát tudom neked ajánlani. Amik igazából nem fűszerek, de ettől függetlenül sokkal különlegesebb ízt adnak a sült csirkecomboknak.
"Sült csirkecomb fűszerezése" Hozzászólások