A lisztben elkavarjuk a sütőport, a sót és elmorzsoljuk benne a hideg vajat. Összegyúrjuk, a tejjel egy kissé fellazítjuk. Egyállagú, puha tésztát kapunk, amit beteszünk a hűtőbe, míg a sajtos krémet összeállítjuk.
A puha vajat elkeverjük a sajttal és a fűszerekkel.
A tésztát megfelezzük és kb. 3 mm vékonyra kinyújtjuk. Megkenjük a krém felével és szorosan feltekerjük.
Ezt megismételjük a tészta másik felével és a maradék krémmel. A rudakat fóliába csomagoljuk és 1 órára mélyhűtőbe rakjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Amikor már megszilárdultak a csipsz rudak, kivesszük a hűtőből és éles késsel vékonyan felszeleteljük.
A sajtkorongokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 10 perc alatt pirosra sütjük.