Vissza Email Link
Sült csirkecomb krumplipürével

Sült csirkecomb

Egyszerű sült csirkecomb recept mindenkinek!
ELŐKÉSZÍTÉS25 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS1 hour 20 minutes
ELKÉSZÍTÉS1 hour 45 minutes
FOGÁSEbéd, Főétel
KONYHAHagyományos
ADAG 3 adag

HOZZÁVALÓK
  

  • 6 db csirkecombok egész
  • vöröshagyma
  • paprika
  • paradicsom
  • zsír / olaj
  • bors
  • rozmaring
  • kakukkfű

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A tepsit kizsírozzuk, a csirkecombokat megtisztítjuk, befűszerezzük (sóval, borssal, rozmaringgal és kakukkfűvel).
  • Majd tepsibe fektetjük a befűszerezett csirkecombokat.
  • A hagymákat, a paprikát és paradicsomot is megtisztítjuk és felszeleteljük.
  • A zöldségeket a csirkecombokra helyezzük. Kevés vizet öntünk a combok alá és alufóliával letakarjuk.
    A sült csirkecomb fűszerezése és plusz ízesítése
  • Kb. 1 óra alatt a sütőben puhára pároljuk, majd az alufóliát levesszük és az egészet ropogósra sütjük.
    Sült csirkecomb krumplipürével