A kapros tökfőzelék egy könnyen elkészíthető és kellően tápláló főzelék, amely a hagyományos magyar konyha egyik jellegzetes fogása. Nézd meg a receptet és próbáld ki…
Tejberizs készítése lépésről-lépésre. A tejberizst sokféleképpen fogyaszthatjuk lehet melegen vagy akár hidegen is. Kezdjük is el a tejberizs készítését! Tejberizs készítése lépésről-lépésre A rizst megmossuk. Egy…
Csirkeaprólék leves daragaluskával, avagy grízgaluskával. Nincs is jobb ebéd egy finom, gazdag csirkeaprólék levesnél. Nézzük is a receptet! Csirkeaprólék leves daragaluskával recept A megpucolt, feldarabolt…
A lasagne egyik legfontosabb része a tésztája. Most megmutatom, hogyan készíthető el a lasagne tészta házilag, egyszerűen és könnyedén. Lasagne tészta házilag készítése A hozzávalókból…
Sokan szeretik ezt a csodálatosan puha krumplipürét. De vajon mi lehet a krumplipüré puhaságának a titka? Talán a tejföl? Az biztos, hogy a krumplipüré tejföllel…
A citromos keksz egyszerűen elkészíthető omlós keksz. Nem kell se gyúrni, se nyújtani és 1 óra alatt kész is van. Az omlós citromos keksz a…