Press "Enter" to skip to content

Csirkeaprólék leves daragaluskával


Csirkeaprólék leves daragaluskával

Csirkeaprólék leves daragaluskával, avagy grízgaluskával. Nincs is jobb ebéd egy finom, gazdag csirkeaprólék levesnél. Nézzük is a receptet!

hirdetés

Csirkeaprólék leves daragaluskával recept

  1. A megpucolt, feldarabolt zöldségeket olajon pár perc alatt megdinszteljük és felöntjük vízzel. Majd sózzuk és borsozzuk.
  2. A petrezselyemzöldet megmossuk, cérnával összekötözzük és a levesbe tesszük. Ezután a csirkeaprólék leves hozzávalóit fedő alatt kb. 30 percig főzzük.
  3. Összeállítjuk a grízgaluskát:
  4. grízgaluskához felütjük a tojást, felverjük, sózzuk, borsozzuk.
  5. Hozzákeverjük a búzadarát és 10 percig állni hagyjuk.
  6. A félfövésben lévő zöldségekhez adjuk a csirkeaprólékot és egy teáskanállal beleszaggatjuk a grízgaluskát. Miután a grízgaluskát beleszaggattuk csirkeaprólék levesbe és 10 perc alatt készre főzzük.

További csirkeaprólék leves receptek

Esetleg számodra nem a csirkeaprólék leves daragaluskával a legmegfelelőbb csirkeaprólék leves?

Akkor mutatok még néhány csirkeaprólék leves ötletet, hogy megtaláld számodra az igazit:

Csirkeaprólék leves daragaluskával
Csirkeaprólék leves daragaluskával elkészítve.
hirdetés

 

Csirkeaprólék leves daragaluskával

Csirkeaprólék leves daragaluskával

Csirkeaprólék leves daragaluskával recept 
ELŐKÉSZÍTÉS35 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS40 minutes
ELKÉSZÍTÉS1 hour 15 minutes
FOGÁSEbéd, Leves
KONYHAHagyományos
ADAG 2 adag

HOZZÁVALÓK
  

Csirkeaprólék leves hozzávalói:

  • 1 csomó sárgarépa
  • 1 csomó fehérrépa
  • 1 db zeller
  • 1 db karalábé
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 fej vöröshagyma
  • só, bors
  • ízlés szerint csirke szív / máj / zúza
  • 3 evőkanál olaj

Grízgaluska hozzávalói:

ELKÉSZÍTÉS
 

Elkészítjük a csirkeaprólék levest:

  • A megpucolt, feldarabolt zöldségeket olajon pár perc alatt megdinszteljük és felöntjük vízzel. Majd sózzuk és borsozzuk.
  • A petrezselyemzöldet megmossuk, cérnával összekötözzük, a levesbe tesszük. Ezután a hozzávalókat fedő alatt kb. 30 percig főzzük.

Összeállítjuk a grízgaluskát:

  • A grízgaluskához felütjük a tojást, felverjük, sózzuk, borsozzuk.
  • Hozzákeverjük a búzadarát és 10 percig állni hagyjuk.
  • A félfövésben lévő zöldségekhez adjuk a csirkeaprólékot és egy teáskanállal beleszaggatjuk a grízgaluskát. Ezután 10 perc alatt készre főzzük.
hirdetés

Jó étvágyat kívánok!

Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept csatlakozz a Facebook csoportomhoz!

BELÉPEK A CSOPORTBA >>


Csirkeaprólék leves daragaluskával jellemzői

"Csirkeaprólék leves daragaluskával" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook csoport