A grízgaluska készítése elképesztően egyszerű folyamat. Nem kell vele sokat bajlódni. És ami még fontos, a levesben nem fog szétesni a grízgaluska!
hirdetés
Grízgaluska készítése
- A grízgaluskához felütjük a tojást, felverjük, sózzuk, borsozzuk.
- Hozzákeverjük a búzadarát és 10 percig állni hagyjuk.
- Ha elkészült a grízgaluska, akkor egy teáskanállal beleszaggathatjuk a zöldséglevesbe.
- Majd a grízgaluskákat gyorsan megfőzzük.
Grízgaluska fogyasztása
A grízgaluska remek betétje lehet egy egyszerű zöldséglevesnek.
hirdetés
Grízgaluska készítése
Grízgaluska recept
HOZZÁVALÓK
- 1 db tojás
- 4 evőkanál búzadara
- só
- bors
ELKÉSZÍTÉS
- A grízgaluskához felütjük a tojást, felverjük, sózzuk, borsozzuk.
- Hozzákeverjük a búzadarát és 10 percig állni hagyjuk.
- Ha kész egy teáskanállal beleszaggathatjuk a zöldséglevesbe.
- Majd a grízgaluskákat gyorsan, puhára megfőzzük.
hirdetés
Jó étvágyat kívánok!
hirdetés
"Grízgaluska készítése" Hozzászólások