Finom és gazdag tárkonyos csirkeaprólék leves, aminél nem is lehetne jobb előétel. Nézzük is a receptet!
hirdetés
Tárkonyos csirkeaprólék leves recept
- A zöldségeket, húsokat megtisztítjuk, földaraboljuk és egy fazékban lassú tűzön föltesszük főzni.
- Közben befűszerezzük.
- A májat külön kezeljük, majd csak a főzés vége felé tesszük a levesbe.
- Ha a húsok hamarább megfőnének, szedjük ki a levesből, tálalás előtt újra beletehetjük.
- Ha elkészült a levesünk, egy kevés tejfölben elkevert tárkonnyal ízestjük.
- Mikor szépen összeforrt a tárkonyos csirkeaprólék levesünk, levesszük a tűzről.
További csirkeaprólék leves receptek
Esetleg számodra nem a tárkonyos csirkeaprólék leves a legmegfelelőbb csirkeaprólék leves?
Akkor mutatok még néhány csirkeaprólék leves ötletet, hogy megtaláld számodra az igazit:
- Hagyományos csirkeaprólék leves »
- Zöldborsóleves csirkeaprólékkal »
- Csirkeaprólék leves daragaluskával »
hirdetés
Tárkonyos csirkeaprólék leves
Tárkonyos csirkeaprólék leves recept
HOZZÁVALÓK
- csirkeszárny
- csirkeláb
- máj
- zúza
- 1 db vöröshagyma
- 3 db sárgarépa
- 3 db fehérrépa
- 1 db zeller
- 1 db karalábé
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- tárkony
- tejföl
ELKÉSZÍTÉS
- A zöldségeket, húsokat megtisztítjuk, feldaraboljuk és egy fazékban lassú tűzön feltesszük főzni.
- Közben befűszerezzük.
- A májat külön kezeljük, majd csak a főzés vége felé tesszük a levesbe.
- Ha a húsok hamarább megfőnének, szedjük ki a levesből, tálalás előtt újra beletehetjük.
- Ha elkészült a levesünk, egy kevés tejfölben elkevert tárkonnyal ízestjük.
- Mikor szépen összeforrt a csirkeaprólék levesünk, levesszük a tűzről.
hirdetés
Jó étvágyat kívánok!
hirdetés
"Tárkonyos csirkeaprólék leves" Hozzászólások