A krumplis tarhonya a magyar konyha egyik különlegessége. Amely gazdag ízekkel és hagyományokkal rendelkezik. Legyen szó családi ebédekről vagy ünnepi alkalmakról, a krumplis tarhonya mindig…
A krumplis tészta egy nagyon népszerű étel, amely a hagyományos tésztafélék közül kiemelkedik. A krumplis tészta sokféleképpen elkészíthető. Így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.…
Az ecetes uborkasaláta a finom ebédek elmaradhatatlan része. Remekül passzol sült húsokhoz és pörköltökhöz egyaránt. Kezdjünk is neki az uborkasaláta elkészítéséhez! Ecetes uborkasaláta recept Először…
A kapros tökfőzelék egy könnyen elkészíthető és kellően tápláló főzelék, amely a hagyományos magyar konyha egyik jellegzetes fogása. Nézd meg a receptet és próbáld ki…
Tejberizs készítése lépésről-lépésre. A tejberizst sokféleképpen fogyaszthatjuk lehet melegen vagy akár hidegen is. Kezdjük is el a tejberizs készítését! Tejberizs készítése lépésről-lépésre A rizst megmossuk. Egy…
A hagyományos tejbegríz könnyen elkészíthető finomság. Nagy szerencsénk van, ha hirtelen desszertet szeretnénk készíteni. Mert a tejbegríz készítése gyors és egyszerű. Tejbegríz készítése A tejet…
Az odalas sütése nem egy embert próbáló feladat. Többféle módon ellehet készíteni a sült oldalast. De most egy egyszerű sült oldalast mutatok be. Oldalas sütése…
A sült csirkecomb nagyon könnyen elkészíthető ebéd. Amit bárki el tud készíteni, ha megvan hozzá megfelelő sült csirkecomb receptje. De nem kell tovább keresni! Itt…
A magyarkonyha elengedhetetlen fogása a főzelék. De vajon mitől is lesz olyan sűrű a főzelék? A rántástól! A rántás a főzelékek sűrítésére szolgál. Ezért is…
Csirkeaprólék leves daragaluskával, avagy grízgaluskával. Nincs is jobb ebéd egy finom, gazdag csirkeaprólék levesnél. Nézzük is a receptet! Csirkeaprólék leves daragaluskával recept A megpucolt, feldarabolt…