Press "Enter" to skip to content

Spirálkaros illetve többfunkciós keverő-dagasztó gép: melyiket válasszuk?


Spirálkaros illetve többfunkciós keverő-dagasztó gép: melyiket válasszuk?

A tésztakészítés elengedhetetlen része a vendéglátásnak. A vendégek elvárják, hogy friss, finom tésztaételeket kapjanak, és a vendéglátósok igyekeznek ezt az elvárást teljesíteni. A tésztakészítéshez elengedhetetlen egy jó dagasztógép. A piacon többféle különböző típusú dagasztó kapható, ezért fontos, hogy a vásárlás előtt alaposan tájékozódjunk.

hirdetés

Spirálkaros dagasztógépek

A spirálkaros keverő-dagasztók az egyik leggyakrabban használt típus a vendéglátásban. A karok spirális mozgással dolgozzák át a tésztát, így biztosítva a tökéletesen homogén tésztaféleség előállítását. A spirálkarok jól átdolgozzák a tésztát, így az egyenletesen laza és rugalmas lesz. Ezek a gépek kiválóan alkalmasak kenyér, pizza, más kelesztett tészták, péksütemények tésztájának elkészítéséhez. A spirálkarok jól átdolgozzák a tésztát, így az egyenletesen laza és rugalmas lesz. A spirálkaros dagasztók megfelelően nagy teljesítménnyel rendelkeznek, így gyorsabban el tudják elvégezni a munkát, és nagyobb mennyiségű tésztákat képesek eldolgozni, mint a többfunkciós keverő dagasztógépek.

Többfunkciós habverő-keverő-dagasztó gépek

A többfunkciós dagasztó-keverő gépek nem csak a tésztakészítéshez alkalmasak, hanem más feladatokhoz is, például a habveréshez, illetve krémek késztéséhez is. A készülékek előnye így, hogy többféle feladatra használhatók. Hátrányuk, hogy kevésbé hatékonyak a tésztakészítéshez, mint a spirálkaros változatok.

Melyik típust válasszuk?

A választást az egyéni igények és preferenciák határozzák meg. Ha a vendéglátóhelyen gyakran készítenek tésztát, és fontos számukra, hogy a tészta tökéletes legyen, akkor a spirálkaros dagasztógép a jobb választás. Ha azonban csak alkalmanként készítenek tésztát, és más feladatokhoz is szeretnének használni a gépet, akkor a többfunkciós változat lehet a megfelelőbb.

Ha Ön élelmiszeripari vállalkozása számára a dagasztógép beszerzése a tervek között szerepel, javasoljuk, hogy tekintse meg a Vendi Hungária Kft kínálatát. A Vendi Hungária Kft elismert szereplő a professzionális konyhatechnológia területén, és széles választékban kínál magas minőségű ipari dagasztógépeket, legyen az spirálkaros dagasztó, vagy habverő krémkeverő dagasztó gép. A Vendi Hungária Kft dagasztógépei kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak, megfelelve az élelmiszeripar szigorú követelményeinek.

Spirálkaros illetve többfunkciós keverő-dagasztó gép: melyiket válasszuk?
Spirálkaros illetve többfunkciós keverő-dagasztó gép: melyiket válasszuk?
hirdetés
Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept csatlakozz a Facebook csoportomhoz!

BELÉPEK A CSOPORTBA >>


Spirálkaros illetve többfunkciós keverő-dagasztó gép: melyiket válasszuk? jellemzői

"Spirálkaros illetve többfunkciós keverő-dagasztó gép: melyiket válasszuk?" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook csoport
×

Mielőtt elmész, mindenképpen csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!


CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ >>