A virsli főzés elképesztően egyszerű folyamat. Nem kell vele sokat bajlódni. Pár percen belül készen is van a finom főtt virsli.
hirdetés
Virsli főzés pillanatok alatt
- A vizet egy fazékban fölforraljuk, beletesszük a virslit és kb. 5 perc alatt megfőzzük.
- Miután megfőtt a virsli a héját kés segítségével óvatosan lefejtjük.
Főtt virsli tálalása
A főtt virslit érdemes frissen fogyasztani. Ha viszont ez nem áll módunkban, hagyunk a virslit melegvízben egészen a tálalásig.
Általában a főtt virslit mustárral és fehér kenyérrel szoktuk fogyasztani. De a kenyér helyet ehetünk hozzá főtt krumplit is.
A főtt virslit a nap bármelyik szakaszán lehet fogyasztani. Lehet reggelire, ebédre és vacsorára is. Mindig jól tud esni.
hirdetés
Jó étvágyat kívánok!
hirdetés
"Virsli főzés" Hozzászólások