Press "Enter" to skip to content

Virsli főzés


Főtt virsli házi kenyérrel tálalva

A virsli főzés elképesztően egyszerű folyamat. Nem kell vele sokat bajlódni. Pár percen belül készen is van a finom főtt virsli.

Virsli főzés pillanatok alatt

  1. A vizet egy fazékban fölforraljuk, beletesszük a virslit és kb. 5 perc alatt megfőzzük.
  2. Miután megfőtt a virsli a héját kés segítségével óvatosan lefejtjük.

Főtt virsli tálalása

A főtt virslit érdemes frissen fogyasztani. Ha viszont ez nem áll módunkban, hagyunk a virslit melegvízben egészen a tálalásig.

Általában a főtt virslit mustárral és fehér kenyérrel szoktuk fogyasztani. De a kenyér helyet ehetünk hozzá főtt krumplit is.

A főtt virslit a nap bármelyik szakaszán lehet fogyasztani. Lehet reggelire, ebédre és vacsorára is. Mindig jól tud esni.

Virsli házi kenyérrel tálalva
A virsli főzése szinte pillanatok alatt készen is van.
Főtt virsli házi kenyérrel tálalva

Virsli főzés

Virsli főzés pillanatok alatt
ELŐKÉSZÍTÉS5 perc
SÜTÉS/FŐZÉS5 perc
ELKÉSZÍTÉS10 perc
FOGÁSEbéd
KONYHAHagyományos
ADAG 4 darab

HOZZÁVALÓK
  

  • 4 db virsli
  • víz

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A vizet egy fazékban fölforraljuk, beletesszük a virslit és kb. 5 perc alatt megfőzzük.
  • Miután megfőtt a virsli a héját kés segítségével óvatosan lefejtjük.

Jó étvágyat kívánok!

Nézd meg ezeket a recepteket is!

Virsli főzés jellemzői

"Virsli főzés" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.