Az uborkasalátának 2 fontos eleme van: az uborka, és az uborkasaláta lé. Nagyon fontos, hogy finom, szép és egészséges kígyó uborkát válasszunk a salátánkhoz. Viszont ez mit sem ér, ha az ecetes uborkasaláta alapleve nincsen jól elkészítve. Nézzük meg hogyan is kell profin elkészíteni az ecetes salátalevet!
hirdetés
Uborkasaláta alaplé recept
- Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet.
- Ehhez a 3 evőkanálnyi ecethez hozzáadunk 2-3 evőkanál cukrot és egészet összekeverjük.
- Majd felöntjük az egészet vízzel és kész is az uborkasaláta levünk.
- Innentől kezdve lehet is folytathatni az uborkasáltá készítését »

Uborkasaláta lé
Íme itt a részletes recept az uborkasaláta lé elkészítéséhez!
Eszközök
- tál
- kanál
Hozzávalók
- 3 evőkanál ecet
- 2-3 evőkanál cukor
- 3 dl víz
Elkészítés
- Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet.
- Ehhez a 3 evőkanálnyi ecethez hozzáadunk 2-3 evőkanál cukrot és egészet összekeverjük.
- Majd felöntjük az egészet vízzel és kész is az uborkasaláta levünk.
Így elkészült az ecetes uborkasaláta levünk! Most lehet is folytatni az uborkasalátát! » Ecetes uborkasaláta recept ITT!
hirdetés:
Comments are closed.