Padlizsánkrém készítése egyszerűen és könnyedén. A padlizsán ízét jól kiemeli a fokhagyma. Aki szereti, bátran tehet bele több gerezdet is. Padlizsánkrém készítése A vöröshagymát megpucoljuk,…
A nyári vegyes saláta elkészítése is nagyon egyszerű és elronthatatlan. És nem is tudsz olyan sokat készíteni belőle, ami ne fogyna el azonnal. Nyári vegyes…
A lasagne az olaszkonyha egyik legismertebb étele. Most megmutatom lépésről-lépésre, hogy a lasagne készítése mennyire egyszerű és könnyű folyamat. Lasagne készítése Elsőnek a lasagne ragut…
Sokan szeretik ezt a csodálatosan puha krumplipürét. De vajon mi lehet a krumplipüré puhaságának a titka? Talán a tejföl? Az biztos, hogy a krumplipüré tejföllel…
Ne gondoljuk, hogy csak a nagymamáink tudtak kelt meggyes pite süteményt készíteni. Mi is meg tudjuk csinálni. Kelt meggyes pite recept Langyos cukros tejben elmorzsoljuk…
A főtt krumpli készítése szinte mindennapos folyamat a konyhában. Ezért is olyan fontos, hogy minden ki megtudja főzni a krumplit. Legyen az kezdő vagy haladó.…
A grízgaluska készítése elképesztően egyszerű folyamat. Nem kell vele sokat bajlódni. És ami még fontos, a levesben nem fog szétesni a grízgaluska! Grízgaluska készítése A…
A kukorica főzés elképesztően egyszerű folyamat. Nem kell vele sokat bajlódni. Pár percen belül készen is van a finom főtt kukorica. A kukorica nagyon tápláló…
A fatörzs kifli bármikor, bárhol, bárhogyan fagyosztható. Ez a kalács nagyon jól tud esni egy finom kávé vagy kakaó mellé. De még rácsurgatott mézzel is…
Unod már a hagyományos fasírtot? Akkor mutatok egy megújított változatot: fasírtgolyó sütőben. Egyszerre mehet minden be a sütőbe. Pont úgy, mint az egybefasírtnál. Előnye, hogy…