Press "Enter" to skip to content

Uborkasaláta lé

Uborkasaláta lé

Az uborkasalátának 2 fontos eleme van: az uborka, és az uborkasaláta lé. Nagyon fontos, hogy finom, szép és egészséges kígyó uborkát válasszunk a salátánkhoz. Viszont ez mit sem ér, ha az ecetes uborkasaláta alapleve nincsen jól elkészítve. Nézzük meg hogyan is kell profin elkészíteni az ecetes salátalevet!

hirdetés

Uborkasaláta alaplé recept

  1. Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet.
  2. Ehhez a 3 evőkanálnyi ecethez hozzáadunk 2-3 evőkanál cukrot és egészet összekeverjük.
  3. Majd felöntjük az egészet vízzel és kész is az uborkasaláta levünk.
  4. Innentől kezdve lehet is folytathatni az uborkasáltá készítését »
Uborkasaláta lé
Uborkasaláta lé

Uborkasaláta lé

Íme itt a részletes recept az uborkasaláta lé elkészítéséhez!
Uborkasaláta lé
Előkészítés: 3 minutes
Összesen: 3 minutes
Adag: 4 adag
Fogás: Saláta
Konyha: Hagyományos

Eszközök

  • tál
  • kanál

Hozzávalók

  • 3 evőkanál ecet
  • 2-3 evőkanál cukor
  • 3 dl víz
hirdetés

Elkészítés

  • Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet.
  • Ehhez a 3 evőkanálnyi ecethez hozzáadunk 2-3 evőkanál cukrot és egészet összekeverjük.
  • Majd felöntjük az egészet vízzel és kész is az uborkasaláta levünk.
    Uborkasaláta lé

Így elkészült az ecetes uborkasaláta levünk! Most lehet is folytatni az uborkasalátát! » Ecetes uborkasaláta recept ITT!

hirdetés:

Uborkasaláta lé jellemzői

Comments are closed.