Press "Enter" to skip to content

Uborkasaláta lé


Uborkasaláta lé

Az uborkasalátának 2 fontos eleme van: az uborka, és az uborkasaláta lé. Nagyon fontos, hogy finom, szép és egészséges kígyó uborkát válasszunk a salátánkhoz. Viszont ez mit sem ér, ha az ecetes uborkasaláta alapleve nincsen jól elkészítve. Nézzük meg hogyan is kell profin elkészíteni az ecetes salátalevet!

hirdetés

Uborkasaláta alaplé recept

  1. Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet.
  2. Ehhez a 3 evőkanálnyi ecethez hozzáadunk 2-3 evőkanál cukrot és egészet összekeverjük.
  3. Majd felöntjük az egészet vízzel és kész is az uborkasaláta levünk.
  4. Innentől kezdve lehet is folytathatni az uborkasáltá készítését »
Uborkasaláta lé
Uborkasaláta lé
hirdetés
Uborkasaláta lé

Uborkasaláta lé

Íme itt a részletes recept az uborkasaláta lé elkészítéséhez!
ELŐKÉSZÍTÉS3 minutes
ELKÉSZÍTÉS3 minutes
FOGÁSSaláta
KONYHAHagyományos
ADAG 4 adag

Felszerelés

  • tál
  • kanál

HOZZÁVALÓK
  

  • 3 evőkanál ecet
  • 2-3 evőkanál cukor
  • 3 dl víz

ELKÉSZÍTÉS
 

  • Egy tálba öntünk 3 evőkanál ecetet.
  • Ehhez a 3 evőkanálnyi ecethez hozzáadunk 2-3 evőkanál cukrot és egészet összekeverjük.
  • Majd felöntjük az egészet vízzel és kész is az uborkasaláta levünk.
hirdetés

Így elkészült az ecetes uborkasaláta levünk! Most lehet is folytatni az uborkasalátát! » Ecetes uborkasaláta recept ITT!

Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept csatlakozz a Facebook csoportomhoz!

BELÉPEK A CSOPORTBA >>


Uborkasaláta lé jellemzői

"Uborkasaláta lé" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook csoport