Press "Enter" to skip to content

Mitől lesz lágy a palacsintatészta?

Mitől lesz lágy a palacsintatészta?

Sokan kíváncsik, hogy mitől is lesz kellemesen lágy a palacsintatészta. A titok részletekben rejlik! Sok-sok tényezőn múlik, hogy mitől is lesz puha és lágy a palacsintatésztánk. Nézzük is a tényezőket!

hirdetés

Mitől lesz lágy a palacsintatészta?

Ha azt szeretnéd, hogy a palacsintatésztád sokáig puha és lágy maradjon, akkor ezekre kell odafigyelni:

  1. A tej mellé adjunk hozzá némi szódavizet vagy ásványvizet.
  2. A tésztamasszába öntsünk egy kis olajat, hogy felpuhítsa a tésztát.
  3. A palacsintatésztát keverjük csomómentesre kanállal vagy villával. De használhatunk ehhez habverőt is, hogy még lágyabb legyen.
  4. Sütés előtt hagyjuk állni a palacsintatészta masszát min. 30 percig és csak ezután kezdjük el sütni.

Most már profin el tudod készíteni a palacsintatésztát. Kezdj is neki! Itt ban hozzá a palacsintatészta alapreceptje!

Segítettek neked ezek az ötletek? Kérlek írd meg hozzászólásban, hogy neked hogyan sikerült a palacsintatésztád!

Palacsintatészták megsütve, egymáson
Lágy palacsintatészta készítése könnyedén

Még palacsinta!

Mutatok pár nagyon finom palacsinta fajtát, amik nagy kedvenceid lehetnek. Remélem mind is ízleni fog!

Tudd meg, hogy mitől lesz tökéletes a palacsintád! Itt van 6 tipp a tökéletes palacsinta elkészítéséhez!

hirdetés:

Mitől lesz lágy a palacsintatészta? jellemzői

"Mitől lesz lágy a palacsintatészta?" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük