A koldus szelet neve nagyon beszédes. Talán csak a szalalkáli, amit be kellett szereznem, a többi hozzávaló minden konyhában megtalálható. További előnye a receptnek, hogy…
Kapros-krumplis lepény recept. Tavasszal már alig várom, hogy frisset, zöldet ehessek. A kaprot imádom, krumpli is jöhet bármikor. És itt ez a mutatós és nagyon…
Ha igazán ízletes ebédet szeretnél készíteni. Akkor ezt a mustáros sült tarja receptet ki kell próbálnod. Tarját azért jó sütni, mert nem szárad ki olyan…
Túrós-lekváros pite recept. Vendégek fogadására, családi összejövetelekre ajánlom, ezt a finom és igazán kiadós süteményt. Az elkészítése egy kicsit több időt vesz igénybe és jól…
Régi ízeket juttat eszembe ez a sós teasütemény. A köménymag ízét nagyon kedveljük. Emellett még jótékony hatása is van az egészségünkre. Gyulladáscsökkentő, görcsoldó, segíti az…
A márvány szelet süti egy ízkavalkád, ami a gyerekkoromat juttatja az eszembe, amikor még anyukám készítette. A lekvár savanykás íze a dióval, kakaóval és a…
Nálunk nagy keletje van a sós rágcsálni valóknak. Többféle módon elkészítheted a mákos szezámmagos sós rúd receptet, ízlés szerint más magokat vagy a sajtot is…
Barna rizs főzése nagyon egyszerű folyamat. Nincs sok munka vele, de mégis finom köretet kapunk. A főtt barna rizs nagyon jól passzol szinte bármilyen húshoz.…
Tepertőt viszonylag ritkán eszünk, viszont a hajtogatott tepertős pogácsa nagyon kelendő. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a hajtogatott tepertős pogácsa receptet, aki szereti a régi finom…
Ezt a töltött káposzta receptet a nagymamámtól kaptam. A töltött káposzta nálunk a karácsonyi menü része. Egyébként török eredetű étel, aminek számtalan variációja van. Készítik…