A magyarkonyha elengedhetetlen fogása a főzelék. De vajon mitől is lesz olyan sűrű a főzelék? A rántástól! A rántás a főzelékek sűrítésére szolgál. Ezért is…
A rakott zöldbab épp neked való. Tápláló, de mégsem nehéz fogás. Időt spórolhatsz, ha a pörköltet és a zöldbabot előző nap elkészíted. A következő rakott…
Csirkeaprólék leves daragaluskával, avagy grízgaluskával. Nincs is jobb ebéd egy finom, gazdag csirkeaprólék levesnél. Nézzük is a receptet! Csirkeaprólék leves daragaluskával recept A megpucolt, feldarabolt…
A magyar konyha egyik legismertebb étele a pörkölt. A hagyományos csirkepörkölt recept az egyszerűsége miatt annyira kedvelt. Nézzük is meg, hogy mennyire egyszerű! Csirkepörkölt recept…
Mindenki által ismert olasz étel a pizza. De hogy kezdjünk neki? Ehhez ajánlok egy egyszerű pizzatészta receptet. A többit meg már a fantáziádra bízom. Egyszerű…
A lasagne az olaszkonyha egyik legismertebb étele. Most megmutatom lépésről-lépésre, hogy a lasagne készítése mennyire egyszerű és könnyű folyamat. Lasagne készítése Elsőnek a lasagne ragut…
A lasagne egyik legfontosabb része a tésztája. Most megmutatom, hogyan készíthető el a lasagne tészta házilag, egyszerűen és könnyedén. Lasagne tészta házilag készítése A hozzávalókból…
Sokan szeretik ezt a csodálatosan puha krumplipürét. De vajon mi lehet a krumplipüré puhaságának a titka? Talán a tejföl? Az biztos, hogy a krumplipüré tejföllel…
A főtt krumpli készítése szinte mindennapos folyamat a konyhában. Ezért is olyan fontos, hogy minden ki megtudja főzni a krumplit. Legyen az kezdő vagy haladó.…
A habarás látszólag könnyen elkészíthető. De amilyen könnyűnek látszik, olyan könnyen lehet csomós a habarásunk, ha kapkodva készítjük el. Most megmutatom, hogyan legyen csomó mentes…