Ragu recept: A ragu egy egyszerűen és könnyedén elkészíthető egytálétel, ami nem csak, hogy nagyon finom, de még jól is néz ki. Most megmutatom, hogy készítheted el.
hirdetés
Ragu recept
- A paradicsomot meghámozzuk, fölkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
- A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
- A zöldégeket megpucoljuk, fölkarikázzuk és a húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk.
Finom körettel és salátával egy remek főétel állítható elő. És ajánlom lasagne-hoz és rakott karfiolhoz.
Jó étvágyat kívánok!

Ragu recept
HOZZÁVALÓK
- 80 dkg darált sertéshús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál zsír
- 2 db paradicsom
- bazsalikom
- 2-2 szál sárgarépa, fehérrépa
- 1 db paprika
- só, bors
ELKÉSZÍTÉS
- A paradicsomot meghámozzuk, fölkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
- A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
- A zöldégeket megpucoljuk, fölkarikázzuk és a húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk.
hirdetés
hirdetés
Ha tetszett a recept kövess a Facebookon is!
"Ragu recept" Hozzászólások