Press "Enter" to skip to content

Ragu recept


Ragu serpenyőben

Ragu recept: A ragu egy egyszerűen és könnyedén elkészíthető egytálétel, ami nem csak, hogy nagyon finom, de még jól is néz ki. Most megmutatom, hogy készítheted el.

Ragu recept

  1. A paradicsomot meghámozzuk, fölkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
  2. A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
  3. A zöldégeket megpucoljuk, fölkarikázzuk és a húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk.

Finom körettel és salátával egy remek főétel állítható elő. És ajánlom lasagne-hoz és rakott karfiolhoz.

Jó étvágyat kívánok!

Ragu serpenyőben
Ragu recept, akár lasagne-hoz is.
Ragu serpenyőben

Ragu recept

ELŐKÉSZÍTÉS15 perc
SÜTÉS/FŐZÉS30 perc
ELKÉSZÍTÉS45 perc
FOGÁSEbéd
KONYHAHagyományos
ADAG 6 adag

HOZZÁVALÓK
  

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál zsír
  • 2 db paradicsom
  • bazsalikom
  • 2-2 szál sárgarépa, fehérrépa
  • 1 db paprika
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A paradicsomot meghámozzuk, fölkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
  • A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
  • A zöldégeket megpucoljuk, fölkarikázzuk és a húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk.

Nézd meg ezeket a recepteket is!

Ragu recept jellemzői

"Ragu recept" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.