A ragu egy egyszerűen és könnyedén elkészíthető egytálétel. Ami nem csak, hogy nagyon finom, de még jól is néz ki. Most megmutatom, hogy készítheted el ezt a remek ételt.
hirdetés
Ragu recept
- A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
- A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
- A zöldégeket megpucoljuk, felkarikázzuk és a darált húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk a ragut.
hirdetés
Ragu recept
Íme itt a részletes recept a ragu elkészítéséhez!
Felszerelés
- kis lábas
- serpenyő
- kés
- tányér
HOZZÁVALÓK
- 80 dkg darált sertéshús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál zsír
- 2 db paradicsom
- bazsalikom
- 2-2 szál sárgarépa
- 2-2 szál fehérrépa
- 1 db paprika
- só
- bors
ELKÉSZÍTÉS
- A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
- A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
- A zöldégeket megpucoljuk, felkarikázzuk és a darált húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk a ragut.
hirdetés
Így elkészült a ragunk! Várd meg míg kicsit kihűljön, és élvezd a finom ragu minden falatját. Ha szeretnél hozzá egy finom köretet is elkészíteni, akkor itt meg találod a hozzáillőt! » Köret receptek ITT!
Ajánlom ezt a ragut lasagne és rakott karfiol tölteléknek is! Nézd meg ezeket a recepteket is!
Jó étvágyat kívánok!
hirdetés
"Ragu" Hozzászólások