Press "Enter" to skip to content

Ragu recept


Ragu serpenyőben

Ragu recept: A ragu egy egyszerűen és könnyedén elkészíthető egytálétel, ami nem csak, hogy nagyon finom, de még jól is néz ki. Most megmutatom, hogy készítheted el.

hirdetés

Ragu recept

  1. A paradicsomot meghámozzuk, fölkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
  2. A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
  3. A zöldégeket megpucoljuk, fölkarikázzuk és a húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk.

Finom körettel és salátával egy remek főétel állítható elő. És ajánlom lasagne-hoz és rakott karfiolhoz.

Jó étvágyat kívánok!

Ragu serpenyőben
Ragu recept, akár lasagne-hoz is.
hirdetés
Ragu serpenyőben

Ragu recept

ELŐKÉSZÍTÉS15 minutes
SÜTÉS/FŐZÉS30 minutes
ELKÉSZÍTÉS45 minutes
FOGÁSEbéd
KONYHAHagyományos
ADAG 6 adag

HOZZÁVALÓK
  

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál zsír
  • 2 db paradicsom
  • bazsalikom
  • 2-2 szál sárgarépa, fehérrépa
  • 1 db paprika
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉS
 

  • A paradicsomot meghámozzuk, fölkockázzuk, fűszerezzük és lassú tűzön kevergetve szószt főzünk belőle.
  • A zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, hozzá adjuk a darált húst és fehéredésig sütjük.
  • A zöldégeket megpucoljuk, fölkarikázzuk és a húshoz adjuk, összekeverjük, ráöntjük a paradicsomszószt. Fedő alatt puhára pároljuk.
hirdetés
Megosztás:
hirdetés

Ha tetszett a recept kövess a Facebookon is!

Ragu recept jellemzői

"Ragu recept" Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hirdetés