A rántott karfiol egy nagyon népszerű és igen ízletes étel. Az olaj és panír egy különleges, ropogós és aranybarna külsőt kölcsönöz a karfiolnak. Míg az…
A rántott csirkemell készítésekor a panírozás a legpepecselősebb rész. Ezért, hogy legalább a sütéssel ne kelljen bajlódni érdemes sütőben sütni a rántott csirkemell szeleteket. Nincs…
Elképesztően puha sós fonott krumplis kalács. Amit mindenképp megér kipróbálni! Biztosan nem fogod megbánni. Nézzük is a receptet! Krumplis kalács recept A krumpli megpucoljuk, felkockázzuk,…
Régi idők nagy kedvence a kovászos kenyér. Heti rendszerességgel készítették a dédszüleink. De sajnos ma már nemigazán készítünk kovászt és ezzel kovászos kenyeret sem. Kovászos…
Mindig nagy kérdés, mivel kínáljuk meg a vendégeket, vagy csak magunkat amikor elfog az „úgy ennék valamit” érzése. Miért olyan népszerűek nálunk a szezámmagos sajtos…
Gyakran vásárlok cukkinit a piacon, mert sokféleképpen elkészíthető, laktató, de mégsem fekszi meg a gyomrot (pl.: cukkini rántva). Salátának, köretnek, de akár önálló fogásként is…
Ha kelt tésztát akarsz készíteni, mindenképpen időt kell rá szánnod. Egyrészt a dagasztásra, másrészt a kelesztésre. És sokat kell gyakorolni. De hidd el, megéri. A…
Nálunk nagy keletje van a sós rágcsálni valóknak. Többféle módon elkészítheted a mákos szezámmagos sós rúd receptet, ízlés szerint más magokat vagy a sajtot is…