Ha igazán ízletes ebédet szeretnél készíteni. Akkor ezt a mustáros sült tarja receptet ki kell próbálnod. Tarját azért jó sütni, mert nem szárad ki olyan…
Mákos tészta elkészítése. Sokan félnek tésztát otthon sajátkezűleg gyúrni. Pedig, ha belegondolunk, dédszüleink sem voltak nálunk ügyesebbek, csak éppen rákényszerültek, maguk készítsenek el a konyhában…
Kímélő, de finom ebéd (Csirkemell palacsintatésztában) receptjét olvasod. Azoknak is ajánlom, akiknek kevés idejük van, hiszen a palacsintákat előző nap is kisüthetjük, a ragut is…
Egyszerű, könnyen emészthető, de mégis főtt ételre vágysz? Az almafőzelék elkészítéséhez nem kell nagy tudomány. Nyári melegben én előző nap megfőzöm, jól lehűtöm. Így egy…
Tepertőt viszonylag ritkán eszünk, viszont a hajtogatott tepertős pogácsa nagyon kelendő. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a hajtogatott tepertős pogácsa receptet, aki szereti a régi finom…
Ezt a töltött káposzta receptet a nagymamámtól kaptam. A töltött káposzta nálunk a karácsonyi menü része. Egyébként török eredetű étel, aminek számtalan variációja van. Készítik…
Ahány ház, annyi szokás. És ez igaz a sertéspörkölt készítésre is. A magyar konyha egyik alapja, meghatározó elelme a pörkölt, amit a pásztoroktól tanultunk el.…
Lencse főzelék készítése. Az igazat megvallva ritkán eszünk lencsét, pedig mindig megállapítjuk milyen finom és könnyű elkészíteni. A lencse a szója után a leghatásosabb növényi…
A családom nagyon szereti a hagymás krumplis pogácsát. Egyszerűen nem tudjuk megunni. Ezért is sütjük olyan gyakran. Ahogy látod ez nagyon kiadós pogácsa recept. Természetesen…
A habkönnyű császármorzsa egyszerű és finom. Ennek az édességnek a neve is beszédes. Az egyik legenda szerint Sissi királynő kedvenc étele volt, a másik történet…