Szinte bármikor jól tud esni egy finom, puha sajtos croissant. Ennek a vajas-sajtos croissant-nak a puhasága mindenkit magával ragad. Nem lehet ellenállni neki. Lássuk a…
Ha Te is laktatóbb, finomabb ropikra vágysz, akkor készítsd el házilag! A ropi házilag elkészítve sokkal különlegesebb és finomabb is. Irány a konyha és készítsd…
Te is unod már a boltban kapható csipszeket? Amik teli vannak fűszerezve, de semmi laktató nincs bennük? Akkor itt van számodra az ideális megoldás! Készítsd…
Ha felszeretnéd dobni az étkezéseket, akkor próbáld ki a joghurtos padlizsánkrémet. A joghurtos padlizsánkrém puhasága és lágysága nem mindennapivá teszi az étkezéseket. Joghurtos padlizsánkrém recept…
Régi idők nagy kedvence a kovászos kenyér. Heti rendszerességgel készítették a dédszüleink. De sajnos ma már nemigazán készítünk kovászt és ezzel kovászos kenyeret sem. Kovászos…
Nem gondolná az ember, hogy a citrom és a mák ennyire összeillik. Pedig ez nagyon is így van. És a citromos mákos keksz pontosan meg…
Kelttészta készítése sok gyakorlást igényel. Ezért nem szabad elkeseredni, ha elsőre nem egészen úgy sikerül a krumplis túrós pogácsa, ahogy elképzeltük. Ne adjuk fel, próbáljuk…
Mindig nagy kérdés, mivel kínáljuk meg a vendégeket, vagy csak magunkat amikor elfog az „úgy ennék valamit” érzése. Miért olyan népszerűek nálunk a szezámmagos sajtos…
Ki ne ismerné és szeretné a kakaós csigát. Ezt a kalácsot sokféleképpen átdolgozták, diós, fahéjas, sőt pizzás csiga ma már nem kuriózum. Kókuszos-fahéjas csigával eddig…
Briós kalács egy habos kakaóval reggelire, uzsonnára. Jól hangzik! Ezt az úri passziót mindenki megengedheti magának és a családjának otthon kényelmesen elfogyasztva. Hát még ha azzal…